Парфюмният бранд ще открие свои магазини в още редица други градове

...
Парфюмният бранд ще открие свои магазини в още редица други градове
Коментари Харесай

„Омая“ – раят на дубайските аромати, отваря врати в Бургас

Парфюмният бранд ще открие свои магазини в още редица други градове като София, Кюстендил, Пазарджик, Ямбол и други

Търсите място, където същинските аромати оживяват. Искате да се почувствате свежи, уверени и незабравими. Да приковете вниманието на всички към себе си с неповторим мирис. В новата верига магазини за парфюми - " Омая ", ще намерите всичко, от което се нуждаете, с цел да бъдете олицетворение на жанр и класа, и то на извънредно налични цени, вариращи в диапазона сред 35 и 150 лева

Верига магазини " Омая " предлага необятна гама от най-популярните марки дубайски и международни парфюми – от типичен до съвременни, от леки и освежаващи до мощни и съблазнителни. Във физическите магазините на  " Омая " ще намерите над 500 типа деликатно определени аромати, с цел да оказват помощ на всеки да открие своя неповторим жанр и израз.
 Красивите дами на Бургас бяха измежду първите, които тестваха парфюмите. Розалина Попова - двойничка на холивудската звезда Моника Белучи в американската продукция  “Memory ”, избра са един от хитовите аромати
Брандът " Омая " предлага на своите клиентите благоприятни условия за поръчки и на формалния си уебсайт, където потребителят може да избере от над 3000 асортимента. Веригата парфюмерии има още профили във Facebook, Инстаграм и Ютуб.

В двата им магазина, намиращи се на ул. " Георги Кирков " 2 (в центъра) и ул. " Апостол Войвода " (срещу " Харна пекарна " в к-с " Меден рудник " ), гр. Бургас ще Ви чакат професионални консултанти, които са постоянно подготвени да оказват помощ да намерите тъкмо това, което търсите.
 Илияна Мосинова бе измежду формалните посетители и разпозна аромати, които преди е купувала от Дубай  Парфюмите впечатляват и с автентичен дизайн. Мъжките и дамските аромати са с високо качество 
" Омая " залага освен жанр, само че и на качество. Дубайските парфюми са известни със своята уникалност и активност. Те са смесици от най-фините и най-редки есенции и масла от цветя и растения, които дават на парфюмите дългогодишен и кондензиран мирис. Тези есенции се добиват от разнообразни елементи на света като Индия, Бразилия, Мароко и още доста други, като всяка есенция придава на аромата собствен личен колорит.
 Първият магазин от веригата бе открит през днешния ден в Бургас. Той се намира а ул. " Георги Кирков " 2 (в центъра)
Специално за Месеца на влюбените  от верига магазини " Омая " оферират на своите клиенти 14 % отстъпка на всеки един определен и закупен продукт в интервала 20 февруари-14 март.

Магазини " Омая " ще отворят публично порти на 20 февруари, вторник. Там ще Ви чака същински парадайс от аромати, които ще Ви оказват помощ да се почувствате неповторими.

Парфюмният бранд " Омая " планува разкриване на свои магазини в още редица други градове като София, Кюстендил, Пазарджик, Перник, Дупница, Пловдив и Стара Загора.
 Вторият магазин в Бургас се намира на ул. " Апостол Войвода " (срещу " Харна пекарна " в к-с " Меден рудник " )
Вижте част от близо 10 000 подбор в ГАЛЕРИЯ
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР